loader image

Αρχική  /  Ανακοινώσεις  /  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Σ.Α.Α.Π.Π. & SAFE CARD

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Σ.Α.Α.Π.Π. & SAFE CARD

Δεκ 28, 2022 | Ανακοινώσεις

         

 

 

 

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες της Συντεχνίας μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μία ενέργεια η οποία εκτιμούμε ότι θα ήταν επωφελής για όλα τα μέλη μας και τις οικογένειες τους.

 

Πιο συγκεκριμένα, προχωρήσαμε σε συμφωνία με την εταιρία Safe Services (μέλος του ομίλου RBS Group), όπου τα μέλη μας μέσω της co-branded SafeCard και της πλατφόρμας safedeals.gr θα έχουν πρόσβαση για αγορές σε περισσότερα από 350 eshops με χιλιάδες διαθέσιμες προσφορές, κερδίζοντας πόντους επιστροφής (Safe€uros).

 

Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε και να αποκτήσετε την ηλεκτρονική σας Σ.Α.Α.Π.Π./SafeCard και στη συνέχεια θα βγαίνετε διπλά κερδισμένοι κάνοντας τις αγορές σας.

 

Ταυτόχρονα, μπορείτε να εκδώσετε δωρεάν κάρτες με το λογότυπο Σ.Α.Α.Π.Π., στο πελατολόγιο σας, προκειμένου να μαζεύουν πόντους από τις καθημερινές αγορές τους στο κατάστημα σας, για να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους ενέργειας και τηλεφωνίας.

 

“ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ TΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ VOUCHER”

_____________________________________________

Cloud Customer Loyalty

για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

_____________________________________________

Η λύση “Safe Deals Prime” που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας, έχει αναρτηθεί στο Μητρώο Προϊόντων και υπηρεσιών στο Πρόγραμμα Ι «Ψηφιακά Εργαλεία MME», επιδοτείται κατά 90% και ανήκει στην επιλέξιμη κατηγορία ψηφιακών προϊόντων Α.03.02 Cloud εργαλεία για marketing automation, digital campaign management & customer loyalty.

Με την εξαργύρωση του κωδικού voucher στο πρόγραμμα “Safe Deals Prime“, οι επιχειρήσεις σας θα αποκτήσουν σχεδόν δωρεάν, ένα σύστημα πιστότητας με ψηφιακή κάρτα μέλους (Cloud Customer Loyalty), με το οποίο αφενός θα καταγράψουν το πελατολόγιο τους σε ειδικό διαχειριστικό πρόγραμμα και αφετέρου θα αυξήσουν την πελατεία και τα κέρδη τους!

Οι επαγγελματίες οι οποίοι δεν εγκρίθηκαν ή δεν ήταν δικαιούχοι μπορούν επίσης να τοποθετήσουν την υπηρεσία στις επιχειρήσεις τους, σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ! 

Η  Σ.Α.Α.Π.Π., στηρίζοντας τον συνεργάτη της, αναλαμβάνει να καλύψει το υπόλοιπο 10% της συμμετοχής σας στο πρόγραμμα Ψηφιακά Εργαλεία του Ταμείου Ανάκαμψης για την αγορά της υπηρεσίας “Safe Deals Prime”.

_____________________________________________

Οι επιχειρήσεις σας το δικαιούνται!

Η Safe Services έχει το κατάλληλο Ψηφιακό Προϊόν

_____________________________________________

Για να ξεκινήσει η διαδικασία υλοποίησης παρακαλούμε συμπληρώστε το συνημμένο “ΑΙΤΗΜΑ SAFE DEALS_VOUCHER.pdf” και στείλτε το στο email: info@safecard.gr.

“Προσφέρεται δωρεάν εξοπλισμός android LPOS (Loyalty POS), με scanner και θερμικό εκτυπωτή αξίας 280€”

 

 

 

Μήνυμα Προέδρου:

Κλείνοντας αγαπητοί συνάδελφοι θέλουμε να σας πούμε ότι για άλλη μια φορά στόχος μας είναι η προσέλκυση νέων πελατών στο κατάστημα σας, αλλά και η διατήρηση του υπάρχοντος πελατολογίου προς το όφελος σας, με τη χρήση της κάρτας μέλους της Σ.Α.Α.Π.Π. και την συλλογή πόντων από τα άλλα συνεργαζόμενα καταστήματα που θα βρείτε στο Safe Deals και εξαργύρωση στο δικό σας κατάστημα.

 

Επικοινωνήστε άμεσα με την Safe Services για να ενημερωθείτε για το όφελος της συνεργασίας!

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα: 2105690260 (εσωτ.117)

 

 

SAFE CARD © 2022 Safe Services ΑΕ
Σολωμού 4, Περιστέρι, ΤΚ 12133, Αθήνα
Tel: 210 93 13 100 – 210 56 90 260
info@safecard.grwww.safedeals.gr
https://www.facebook.com/safecard.gr
https://www.facebook.com/safedeals.gr

Διευκρίνιση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου:
Οι πληροφορίες του παρόντος ηλεκτρονικού μηνύματος και όποιου επισυναπτόμενου αρχείου είναι εμπιστευτικές και προορίζονται αποκλειστικά για τον αναφερόμενο παραλήπτη. Εάν δεν είστε ο επιδιωκόμενος δέκτης του μηνύματος ή εάν λάβατε το μήνυμα αυτό κατά λάθος, παρακαλούμε διαγράψτε το από τον υπολογιστή σας ή το κινητό σας τηλέφωνο και δεχθείτε τις απολογίες μας για την ενόχληση. Η Safe Services Α.Ε., σε συμμόρφωση με τον νέο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων 2016/679 (GDPR), προσάρμοσε την Πολιτική περί Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα καθώς και τις διαδικασίες της, προκειμένου να συνεχίσει να παρέχει τη μέγιστη δυνατή προστασία στους συναλλασσόμενους με την Εταιρία. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να στείλετε email στο: info@safecard.gr ή να καλέσετε στο: 2109313100 καθημερινά 8.00 π.μ.- 8.00 μ.μ.