ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΑΑΠΠ ΓΙΑ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟ-ΑΛΛΑΤΙΝΗ
01 Ιούν 2016

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΑΑΠΠ ΓΙΑ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟ-ΑΛΛΑΤΙΝΗ

Αγαπητέ συνάδελφε,

Στο δεδομένο οικονομικό περιβάλλον που βιώνουμε καθημερινά όλοι μας, δύο είναι κυρίως οι στόχοι που πρέπει να πετύχουμε εάν θέλουμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και να κρατήσουμε ανοιχτά τα μαγαζιά μας. Κορυφαία ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά.

Έτσι λοιπόν μετά από κάποιους μήνες ενασχόλησης του Σωματείου μας με την αγορά των αλεύρων – και αφού καταφέραμε να κρατήσουμε σταθερές και με πτωτικές τάσεις τις τιμές για όλους τους συναδέλφους – σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την προνομιακή συνεργασία που πέτυχε η ΣΑΑΠΠ για όλους τους αρτοποιούς της πρωτεύουσας με την κορυφαία βιομηχανία του χώρου και το μακροβιότερο σήμα στην αγορά, τον όμιλο εταιρειών «Σαραντόπουλος – ΑΛΛΑΤΙΝΗ».

Στον αντίποδα άλλων που πουλάνε φτηνά αλλά μόνο σε αλυσίδες καταστημάτων πετύχαμε με τη συνεργασία αυτή κορυφαία ποιότητα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές για όλους τους συναδέλφους. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι με 20 και 30 καταστήματα να αγοράζουν σε ανταγωνιστικότερες τιμές από όλους εμάς που αριθμούμε 2.000 και πλέον σημεία παραγωγής και πώλησης φρέσκου ψωμιού στο λεκανοπέδιο. Και που σιτίζουμε στην κυριολεξία τη μισή Ελλάδα.

Εμείς αποτελούμε την μεγαλύτερη ομάδα καταστημάτων και δικαιούμαστε την καλύτερη ποιότητα στην πλέον ανταγωνιστική τιμή.

Καλούμε όλους εσάς να αγκαλιάσετε την πρωτοβουλία αυτή για να πετύχουμε όλοι μας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στα παραγόμενα από εμάς προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές και με σημαντικό οικονομικό όφελος. Δείχνοντας παράλληλα σε ολόκληρη την αγορά τη δύναμή μας.

Είμαστε σίγουροι πως όλοι εσείς που θα προμηθευτείτε τα κορυφαία προϊόντα της «Σαραντόπουλος – ΑΛΛΑΤΙΝΗ» θα δείτε αμέσως μετά και τους μέχρι σήμερα προμηθευτές σας να προσπαθούν να εναρμονιστούν με αυτές τις τιμές. Αυτό βέβαια καταλαβαίνετε όλοι σας τι σημαίνει. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα μπορούν να ανταγωνιστούν την ποιότητα γιατί η ποιότητα ΑΛΛΑΤΙΝΗ δεν αντιγράφεται.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα 210-3615691 ή 215-5002882. Είμαστε σίγουροι ότι η τιμή θα σας ενθουσιάσει και η δοκιμή θα σας πείσει.

Ο όμιλος εταιριών «Σαραντόπουλος – ΑΛΛΑΤΙΝΗ» εγγυάται για όλους μας την καλύτερη ποιότητα στην ανταγωνιστικότερη τιμή.

Με τιμή για το Δ.Σ. της ΣΑΑΠΠ

Ο Πρόεδρος                          Ο Γεν. Γραμματέας
Χαρίλαος Μάνος               Παναγιώτης Σαχινίδης


moderator