Δράσεις για την προβολή του Φούρνου της Γειτονιάς
25 Σεπ 2014

Δράσεις για την προβολή του Φούρνου της Γειτονιάς

50x70_Santorini_0012-731x1024 Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στην προσπάθειά μας να προβάλουμε το «Φούρνο της Γειτονιάς» και να  τονώσουμε την επισκεψιμότητα  στα μαγαζιά μας, σε συμφωνία με μεγάλο τουριστικό γραφείο εξασφαλίσαμε για όλους εμάς τετραήμερες διαμονές σε Σαντορίνη – Ναύπλιο έναντι συμβολικής αμοιβής τις οποίες θα διαθέσουμε δωρεάν στους πελάτες μας.

Όποιος συνάδελφος θέλει να συμμετάσχει στο πρώτο αυτό πιλοτικό πρόγραμμα διαφήμισης και προσέλκυσης πελατών στα μαγαζιά μας  θα πρέπει να προμηθευτεί και να διαθέσει 10 τουλάχιστον τετραήμερες δωρεάν διαμονές  δύο ατόμων στο μαγαζί του, για τους δύο παραπάνω προορισμούς.

Ο τρόπος διάθεσης έτσι ώστε να ενδυναμώσουμε τις πωλήσεις θα είναι με εβδομαδιαία ή μηνιαία κλήρωση για όσους πελάτες ψωνίσουν από το κατάστημα το διάστημα αυτό.

Η κλήρωση θα μπορεί να γίνεται σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα στο χώρο του καταστήματος ή σύμφωνα με συγκεκριμένη κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου που θα αντιστοιχεί σε κουπόνι που θα προμηθεύεται ο πελάτης με κάθε αγορά του ή ακόμα και σε συνδυασμό.

Τις παραπάνω διαμονές οι πελάτες μας μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν μέχρι τέλος Οκτωβρίου ή και ολόκληρο το 2015.

Το εγχείρημα αυτό θα προβληθεί κατά το δυνατόν από τα ΜΜΕ, από την εφημερίδα μας, το site μας και τα social media.

Παράλληλα θα υπάρχει διαφημιστικό υλικό και αφίσα για κάθε κατάστημα που θα συμμετέχει.

Πληροφορίες   και   οπτικό   υλικό   για   τα   ξενοδοχεία   που   συμμετέχουν     στο πρόγραμμα μπορείτε να αντλήσετε από : http://iqholidays.com/?content=menu&subcontent=pagemenu&pagemenu_global_id=4

ή http://www.iriamarehotels.gr/

Για πληροφορίες και συμμετοχή στην παραπάνω ενέργεια που ξεκινάει από σήμερα μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα της ΣΑΑΠΠ (210-3615691 & 3631409) ή με το IQ Holidays  : 210-3232888 ή με τον κ. Κωνσταντίνου : 6944-414972.

Με τιμή για το Δ.Σ. της ΣΑΑΠΠ

Ο Πρόεδρος                                                                           Ο Γενικός Γραμματέας

Χαρίλαος Μάνος                                                                    Παναγιώτης Σαχινίδης


moderator