Ο Γρηγόρης Ρεμούνδος, αρτοποιός Γ’ γενιάς μιλάει για τη νέα ΣΑΑΠΠ
17 Δεκ 2014

Ο Γρηγόρης Ρεμούνδος, αρτοποιός Γ’ γενιάς μιλάει για τη νέα ΣΑΑΠΠ

Είμαι αρτοποιός Γ’ γενιάς. Από πολύ μικρός, με θυμάμαι με παιδική ποδιά να “δημιουργώ” προϊόντα για το κατάστημά μας. Ουσιαστικά όμως, επαγγελματικά ασχολούμαι τα τελευταία δέκα χρόνια μετά την αποφοίτησή μου από το National Bakery School του Southbank University του Λονδίνου.

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του προέδρου της συντεχνίας, κ. Παναγιώτη Σαχινίδη, παρακολούθησα για πρώτη φορά, το σεμινάριο που διοργανώθηκε. Οι εντυπώσεις μου, όπως και των υπολοίπων παρευρισκομένων, ήταν πολύ καλές και αποκόμισα πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Παράλληλα, διαπίστωσα την ¨αλλαγή εποχής” για τη συντεχνία, αφού το καινούριο Διοικητικό Συμβούλιο και ο νέος Πρόεδρος, έχουν ειλικρινείς προθέσεις, αγαπούν τη δουλειά τους και έχουν τη διάθεση να καταβάλουν κάθε προσπάθεια, ώστε ο κλάδος μας να δυναμώσει και να προοδεύσει παρ’ όλες τις αντιξοότητες και τις μεγάλες δυσκολίες της εποχής μας. Η ανάγκη για συνεχή επιμόρφωση είναι επιτακτική, καθώς η αρτοποιία εξελίσσεται συνεχώς, το νομικοοικονομικό πλαίσιο αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς και ο πελάτης γίνεται πιο απαιτητικός.

Πιστεύω πως πρέπει όλοι οι συνάδελφοι να συμβάλλουμε στην προσπάθεια αυτή, βοηθώντας τη συντεχνία στις ενέργειές της, με την παρουσία μας και τις προτάσεις μας.

Ρεμούνδος Γρηγόριος


moderator