ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
13 Νοέ 2018

ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Η  ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ και ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ καλεί  όλους όσους συμμετείχαν στις δύο εκπαιδευτικές ημερίδες που διοργανώθηκαν στις 17 Οκτωβρίου και στις 7 Νοεμβρίου αντίστοιχα, να παρακολουθήσουν την ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ στα προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής,
που θα διεξαχθεί στις 19/11/2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 6 μ.μ. με θέμα την ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ.

Εισηγητής θα είναι ο Δρ. Λ. Μπίλλης και οι εκπαιδευόμενοι θα συζητήσουν καθ` ομάδες, πρακτικά θέματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα της εργασίας τους.
Με αυτήν την παρουσίαση θα ολοκληρωθεί ο εκπαιδευτικός κύκλος των σεμιναρίων μας και οι εορταστικές μέρες θα μας βρουν περισσότερο καταρτισμένους στην εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Στους συμμετέχοντες θα δοθούν σημειώσεις και βεβαιώσεις παρακολούθησης, ενώ στο σεμινάριο μπορούν να παραστούν κι άλλα μέλη (καταστηματάρχες/πωλητές) της Συντεχνίας που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τις προηγούμενες παρουσιάσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Γραμματεία (2103615691) ή τον κύριο Λ. Μπίλλη (6977225644).
Η όλη διοργάνωση αυτής της επιμορφωτικής διαδικασίας είναι προσφορά της ΣΑΑΠΠ στα μέλη της και θεωρούμε την ανταπόκρισή σας επωφελή για τον κλάδο μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος                                              Ο Γεν. Γραμματέας

Χαρίλαος Μάνος                                      Γρηγόριος Στράτης


moderator