Καταγγελία από τους Αρτοποιούς της Αθήνας για την διαφήμιση της εταιρείας «Καραμολέγκος»
04 Φεβ 2015

Καταγγελία από τους Αρτοποιούς της Αθήνας για την διαφήμιση της εταιρείας «Καραμολέγκος»

(Διαβάστε στο τέλος της ανάρτησης την απόφαση του Συμβουλίου Ελέγχου Επικοινωνίας για την διαφήμιση της εταιρείας “ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ”)

Αγαπητοί συμπολίτες και συνάδελφοι,

Τις τελευταίες ημέρες προβάλλεται, σε καθημερινή βάση και σε τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, διαφημιστικό σπότ της εταιρείας ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ, με το οποίο και διαφημίζεται ένα προϊόν με τον χαρακτηριστικό τίτλο «καραμολέγκος αργοψημένο» (συσκευασμένο ψωμί), το οποίο διατίθεται προς πώληση στο κοινό μέσω σούπερ μάρκετ.

Το συγκεκριμένο είναι ένα έτοιμο τυποποιημένο προϊόν.

Αντίθετα το ψωμί του «Φούρνου της Γειτονιάς», ζυμώνεται, ψήνεται και προσφέρεται καθημερινά από τον αρτοποιό, εξασφαλίζοντας πάντα τα θρεπτικά συστατικά του ψωμιού και διατηρώντας την ποιότητα σε υψηλό επίπεδο.

Καταγγέλλουμε τη συγκεκριμένη διαφήμιση ως παραπλανητική, αθέμιτη, και προσβάλλουσα τους αρτοποιούς και καλούμε στην άμεση απόσυρσή της.

Επίσης καλούμε τους αρτοποιούς να ενημερώσουν τους πελάτες τους και τους πολίτες να προωθήσουν τη συγκεκριμένη ενημέρωση στους συμπολίτες τους.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε καθημερινά αλλά και να υπερασπισθούμε την ποιότητα και την γνησιότητα του προϊόντος που καθημερινά παίρνετε από εμάς.

Ήδη έχουν κινηθεί νομικές διαδικασίες για την καταγγελία του συγκεκριμένου γεγονότος.

Ο Φούρνος της Γειτονιάς είναι συνδεδεμένος με την παράδοση του Έλληνα και θα παραμείνει ανοιχτός, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, στην υπηρεσία της ελληνικής οικογένειας, σεβόμενος τις ελληνικές αξίες και παραδόσεις.

ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

www.saapp.gr

__

Επιλέξτε τον σύνδεσμο που ακολουθεί για να διαβάσετε την απόφαση του Συμβουλίου Ελέγχου Επικοινωνίας για τη διαφήμιση της εταιρείας «ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ»: Απόφαση Συμβουλίου Ελέγχου Επικοινωνίας


moderator