20 Δεκ 2017

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 29/12/17

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Στην προσπάθειά μας να κρατάμε πάντοτε στο προσκήνιο το Φούρνο της Γειτονιάς και να τονώνουμε στο μέτρο του δυνατού τις πωλήσεις στα μαγαζιά μας θα δημιουργήσουμε και θα διαθέσουμε φέτος δύο μέρες πριν την Πρωτοχρονιά, τη μεγαλύτερη Βασιλόπιτα στη χώρα μας που θα ξεπερνάει σε έκταση τα 150τμ. και τους 2,5 τόνους σε βάρος.

Η πίτα αυτή που θα δημιουργηθεί σε διάφορα βιοτεχνικά αρτοποιεία της Πρωτεύουσας θα συγκολληθεί, θα τοποθετηθεί και θα διακοσμηθεί από το πρωί της 29ης Δεκεμβρίου στο χώρο της κεντρικής πλατείας του Δήμου Περιστερίου και θα κοπεί παρουσία του Δημάρχου στις 6.00 το απόγευμα. Οι τυχεροί θα κερδίσουν 400 φλουριά που θα έχουν τοποθετηθεί από το Δήμο Περιστερίου και θα αντιστοιχούν σε δώρα για τους τυχερούς (κινηματογραφικά εισιτήρια κα). Το γεγονός θα καλυφθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και την τηλεόραση με ενέργειες του Δημάρχου και θα αποτελέσει την καλύτερη διαφήμιση για τα μαγαζιά μας.

Οι χιλιάδες κόσμου που θα βρεθούν στο χώρο της πλατείας θα έχουν την ευκαιρία γευθούν ένα κορυφαίο σε ποιότητα και γεύση τελικό προϊόν που δεν θα ήταν δυνατόν να το παρασκευάσουμε χωρίς την ευγενική χορηγία της εταιρίας Sefco Zeelandia που διέθεσε την αναγκαία ποσότητα μείγματος «MAMAS CAKE» που απαιτείται για την παρασκευή της πίτας. Οι συμπολίτες μας που θα βρεθούν στο χώρο της εκδήλωσης μπροστά από την Πρωτοχρονιάτικη αγορά του Δήμου Περιστερίου και θα δοκιμάσουν το προϊόν καθώς και όλοι αυτοί που θα το μάθουν από την τηλεόραση θα λάβουν το μήνυμα ότι : «Την γευστικότερη Βασιλόπιτα στην καλύτερη τιμή της αγοράς μπορεί να την προμηθευτεί ο καθένας μας μόνο από το Φούρνο της Γειτονιάς μας».

Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση όχι μόνο για εμάς τους αρτοποιούς της Πρωτεύουσας αλλά και για τους αρτοποιούς όλης της Ελλάδας καθώς από την επομένη το Σάββατο 30/12 και την Κυριακή 31/12 θα αρχίσει η προμήθεια της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας σε όλα τα νοικοκυριά της χώρας μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία Sefco Zeelandia που συνέβαλε όχι μόνο στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αλλά και στη δημιουργία ενός κορυφαίου γευστικού αποτελέσματος που θα το αναζητήσουν οι χιλιάδες παρευρισκόμενοι στους Φούρνους της Γειτονιάς.

Ευχόμαστε σε όλους καλές δουλειές και καλή Πρωτοχρονιά.

 

Για το Δ.Σ. της ΣΑΑΠΠ

 

Ο Πρόεδρος                                                                                                   Ο Γεν. Γραμματέας

Χαρίλαος Μάνος                                                                                          Γρηγόριος Στράτης


moderator