Επιστολή σε συναδέλφους για τα άλευρα
26 Μαΐ 2015

Επιστολή σε συναδέλφους για τα άλευρα

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Πριν από δύο μήνες περίπου και ενώ η τιμή του κίτρινου αλευριού ανέβαινε ιλιγγιωδώς, επιδιώξαμε να στηρίξουμε τα μέλη της Συντεχνίας μας και να πετύχουμε προνομιακές τιμές χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα σε ότι αφορά την βασική μας πρώτη ύλη για την παραγωγή ψωμιού, το αλεύρι.

Και πράγματι το πετύχαμε.

Οι συνάδελφοι της Αθήνας αγκάλιασαν αυτό το εγχείρημα το οποίο τους εξασφάλισε εξαιρετικής ποιότητας Ελληνικό αλεύρι στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Αυτό μάλιστα είχε σαν αποτέλεσμα να σταματήσει η ανοδική πορεία της τιμής του κίτρινου αλευριού και σταδιακά να υποχωρήσει η τιμή του στην αγορά.

Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να μονοπωλήσουμε την αγορά. Θεωρούμε όμως ότι θα πρέπει όλοι μας να προμηθευτούμε και να χρησιμοποιούμε τα άλευρα αυτά τα οποία παρέχονται μέσω της Συντεχνίας μας, αφενός γιατί έχουμε οικονομικό όφελος χωρίς έκπτωση στην ποιότητα στο μαγαζί μας και αφετέρου για να μπορούμε να συγκρίνουμε συνεχώς και τις διαφορές των τιμών της αγοράς.

Είναι προς το συμφέρον μας αυτό το αλεύρι να βρίσκεται σε κάθε φούρνο της Πρωτεύουσας.

Επειδή οι τιμές έχουν πτωτικές τάσεις και μεταβάλλονται για πληροφορίες και παραγγελίες μπορείτε να επικοινωνείτε πλέον με τα γραφεία της Συντεχνίας μας στα τηλέφωνα : 210-3615691, 210-3631409.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος    Ο Γεν. Γραμματέας

Χαρίλαος Μάνος    Παναγιώτης Σαχινίδης


moderator