ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ της ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ και ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
18 Οκτ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ της ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ και ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ της ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ και ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ (Χαριλάου Τρικούπη 18, Αθήνα, 4ος όρ.)

Στις 17/10/2018 πραγματοποιήθηκε η πρώτη ημερίδα του σεμιναρίου ”ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ στα προϊόντα Αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής” την οποία παρακολούθησαν γνωστοί και καταξιωμένοι καταστηματάρχες και πωλητές από μέλη της Συντεχνίας μας.
Οι συμμετέχοντες έλαβαν σχετικές σημειώσεις και βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Εισηγητής ήταν ο Δρ. Λεωνίδας Μπίλλης ο οποίος έδωσε έμφαση στην Υποδοχή του πελάτη, στην Επαγγελματική συμπεριφορά των πωλητών μας, στους Σύγχρονους τρόπους των συμπληρωματικών πωλήσεων και στο Χειρισμό αντιρρήσεων.

΄Υστερα από την επιτυχία του εν λόγω σεμιναρίου και την πληρότητα της αίθουσας από την ομάδα των συμμετεχόντων, το Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο εκτιμά την αναγκαιότητα της επιμόρφωσης στη δουλειά μας, θα διοργανώσει την επανάληψη της ίδιας ημερίδας με τον ίδιο εισηγητή, στις αρχές Νοεμβρίου. Γι` αυτό και σας καλεί να δηλώσετε αριθμό συμμετεχόντων από κάθε επιχείρηση, επικοινωνώντας με την Γραμματεία της Συντεχνίας στο τηλ.: 2103615691, μέχρι την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018.

Θεωρώντας την συγκεκριμένη επιμόρφωση χρήσιμη, ιδίως εν όψη των εορτών, αναμένουμε την ανταπόκρισή σας σ` αυτή την εκπαιδευτική προσφορά που κάνει η Συντεχνία για τα μέλη της.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος                                   Ο Γενικός Γραμματέας
Χαρίλαος Μάνος                           Γρηγόριος Στράτης


moderator