ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΑΠΠ
16 Δεκ 2014

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΑΠΠ

Ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου καλούνται τα μέλη της Συντεχνίας Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων – Περιχώρων να λάβουν μέρος σε Γενική Συνέλευση την 14/5/2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 στα γραφεία της Συντεχνίας Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων – Περιχώρων, (Χαρ. Τρικούπη 15, 4ος όροφ. – Αθήνα) με θέματα…

  • Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός έτους 2013.
  • Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την διενέργεια αρχαιρεσιών Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος.

Σε περίπτωση έλλειψης της απαιτούμενης από το άρθρο 12 παρ. 4 του καταστατικού απαρτίας του ½ των οικονομικά τακτοποιημένων μελών, η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί στον ίδιο τόπο και ώρα στις 21/5/2014, ημέρα Τετάρτη με τα ίδια θέματα.

Και σε περίπτωση και πάλι έλλειψης απαρτίας του ¼ των οικονομικά τακτοποιημένων μελών, η Β΄ επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί στον ίδιο τόπο και ώρα στις 28/5/2014 ημέρα Τετάρτη με τα ίδια θέματα, κατά την οποία αρκεί η παρουσία οσωνδήποτε μελών. Κατ’ αυτή θα γίνει η εκλογή των μελών της Εφορευτικής Επιτροπής με την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου.

Οι εκλογές για Δ.Σ., Ελεγκτική Επιτροπή και Αντιπροσώπων για την Ο.Α.Ε. θα διεξαχθούν ομοίως στα γραφεία της Συντεχνίας Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων – Περιχώρων, την Κυριακή 01/06/2014 από τις 08.00 το πρωί μέχρι τις 19.00 το απόγευμα και την Δευτέρα 02/06/2014 από τις 10.00 το πρωί και μέχρι τις 18.00 το απόγευμα στα γραφεία της Συντεχνίας Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων – Περιχώρων (Χαρ. Τρικούπη 18, 4ος όρ. Αθήνα).

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν είτε με συνδυασμό είτε ως μεμονωμένοι υποψηφιότητα για την εκλογή τους στα όργανα της Συντεχνίας Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων – Περιχώρων Διοικητικού Συμβουλίου, ελεγκτικής επιτροπής, ή ως αντιπρόσωποι του σωματείου στην Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος οφείλουν να υποβάλουν εγγράφως Δήλωση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Συντεχνίας Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων – Περιχώρων οκτώ (8) τουλάχιστον ημέρες πριν τις εκλογές.

Η εφορευτική επιτροπή θα προεδρεύεται από εντεταλμένο Δικαστή. Κάθε συνάδελφος οφείλει να έχει μαζί του την αστυνομική ταυτότητα. Εάν για οποιονδήποτε λόγο στερείται ταυτότητας, ας έχει μαζί του το εκλογικό βιβλιάριο ή άλλο δημόσιο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητά του.

Όσοι δεν είναι ταμιακώς εντάξει μπορούν την ίδια ημέρα να τακτοποιηθούν στα γραφεία της Συντεχνίας.

Είναι απολύτως απαραίτητη η παρουσία όλων των συναδέλφων στις εκλογές.

Από την Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων – Περιχώρων 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΡΙΛΑΟΣ Φ. ΜΑΝΟΣ                                               ΠΙΕΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


moderator